Een vraag of opmerking?

Over ons

Sinds 1953 is Even Kijken een bekende naam voor wat betreft het inrichten van woningen, hotels en recreatieparken. In de loop der jaren breidde het werkterrein zich uit naar projectinrichting. In 2005 heeft de projectinrichting zijn eigen naam en locatie gekregen in Terneuzen onder de naam Even Kijken Project bv.

 

Interieurvoorstellen

Wij realiseren spraakmakende interieurvoorstellen voor bedrijven, zorginstellingen, scholen en winkels in zowel Nederland als Belgie. Of het nu gaat om het inrichten van een nieuw kantoor, vestiging of renovatie van uw huidige locatie. Even Kijken Project realiseert samen met u voorstellen die passen bij uw bedrijf, zorginstelling, medewerkers en uw klanten.

 

Visie

Onze visie is het creëren van oplossingen binnen uw kantoor, bedrijf of zorginsstelling waarbij efficiëntie, functionaliteit, esthetica maar vooral sfeer en kwaliteit de toon aangeven. Geheel tegemoetkomend aan uw eisen en wensen.


Of het nu een nieuwbouw, herinrichting of verbouwing betreft; Even Kijken Project biedt op al deze fronten ondersteuning en bovenal een persoonlijke aanpak...