Keukenblad

Een nieuw keukenblad koopt u niet iedere dag. Het is echter wel een belangrijke sfeerbepaler in uw keuken en het vormt de ondergrond waarop u dagelijks werkt. Het is dus belangrijk dat het materiaal van het werkblad aansluit bij uw smaak, maar ook bij uw kookgewoonten.

Welke verwachtingen heeft u van uw werkblad? Moet het blad bestand zijn tegen hoge temperaturen of vette vingers? En moet het blad onderhoudsvrij zijn (verhuur/ druk huishouden) of vindt u het geen probleem om deze (dagelijks) schoon te houden?

Welke materialen zijn er inmiddels? Wat zijn daarvan de voor- en nadelen? Wat is het prijskaartje dat hier aan hangt? En dan is er ook nog is keuze uit honderden verschillende kleuren.  

Ook de diepte van het werkblad is iets waarover kan worden nagedacht, kiest u in plaats van de standaard diepte van 60 cm voor een diepte van 70 cm, dan creëert u meer werkruimte.

Even Kijken helpt u graag bij deze keuze. In onze showroom liggen werkbladen van verschillende materialen. Daarnaast hebben we nog honderden kleurstalen, van verschillende materialen.